WordPress database error: [Duplicate column name 'field_order']
ALTER TABLE `so_cf7dbplugin_submits` ADD COLUMN `field_order` INTEGER

WordPress database error: [Duplicate column name 'file']
ALTER TABLE `so_cf7dbplugin_submits` ADD COLUMN `file` LONGBLOB

WordPress database error: [Duplicate key name 'submit_time_idx']
ALTER TABLE `so_cf7dbplugin_submits` ADD INDEX `submit_time_idx` ( `submit_time` )

WordPress database error: [Duplicate key name 'form_name_idx']
ALTER TABLE `so_cf7dbplugin_submits` ADD INDEX `form_name_idx` ( `form_name` )

Priser for fotografering hos kreativ portrætfotograf Sophie T i Odense

Priser fotograf Sophie T i Odense

PRISER FOR EKSTRA REDIGERET BILLEDER:

1 stk redigeret billedfil i høj opløsning kr filme downloaden wo kann man. 350,-

3 stk redigeret billedfiler i høj opløsning kr. 900,-

5 stk redigeret billedfiler i høj opløsning kr https ///cccam-2-3-8 downloaden. 1400,- 

10 stk redigeret billedfiler i høj opløsning kr. 2500,-

HVILKEN FOTOSESSION SKAL MAN VÆLGE:

Hvis der er børn med, næsten uanset alder, skal man vælge den kreative session på 2 timer alte windows versionen herunterladen. En nyfødt har brug for pauser og der skal være tid til spise- og skiftepauser. Små børn og helt op til teenager alderen kræver tid til at se stedet an og føle sig godt tilpas facetime download mac for free. Ved boudoir og gravid fotografering bør man også vælge 2 timer, da der bruges meget tid på forskellige opstillinger og lys opsætninger. Familiebilleder, hvor man ønsker både alle sammen, kun børnene og enkeltvis samt med tøjskifte skal man også helt klart sætte 2 timer af til ball games for free.

En times fotosession er mere for jer, som måske bare skal bruge et eller to store billeder til at hænge op, men som alligevel gerne vil nå at lege med forskellige opsætninger og have lidt at vælge imellem herunterladen. Se i menuen her til venstre, hvad der anbefales til jeres behov, og hvordan i bedst forbereder jer til en fotosession.

DEN HELT KORTE FOTOGRAFERING: 

Jeg tilbyder også fotografering af blot 30 minutters varighed gameboy advance games download for free german. Dette gælder kun ved simpel familieopstilling eller PR portrætter. Prisen for dette er kr. 1200,- og er inkl. ét redigeret billede efter eget valg download individual songs on spotify.

SÅDAN FOREGÅR DET:

Efter en fotografering får man inden for en uge sendt et link, hvor man kan gennemse billederne og udvælge motiver til redigering download media player for free. De redigeret billedefiler bliver sendt enten via email eller dropbox i høj opløsning beskåret i den størrelse man ønsker herunterladen. Print af billederne står man selv for, og man må lave alle de kopier man ønsker. På den måde får du meget mere for pengene, og det giver dig mulighed for at printe billeder til album, lave store flotte forstørrelser til at hænge op på væggen eller give som gave til familien.

VIGTIGT:

Man har en måned til at lave en bestilling. Efter en måned vil linket til billederne blive lukket ned. Ønsker man linket genåbnet vil der været et gebyr på kr. 200,- Efter et halvt år vil alle billedfilerne blive slettet fra arkivet. Ønsker man at tilkøbe sig alle billedfilerne fra en session i uredigeret tilstand kan dette gøre for kr. 3500,- uanset antal.

BETALING:

Der betales ved fotograferingen! Enten via overførelse til reg. 4703 konto 4703748961, kontant eller via mobil pay til 2064 6033.

KOM FLERE GANGE OG FÅ RABAT:

Kom 3 gange inden for 1 år og få den sidste fotografering til blot kr. 1600,- (spar kr. 500) – f.eks. første gang under graviditeten, anden gang af den nyfødte og tredje gang barnet som tumling eller på 1 års fødselsdagen (gælder kun kreative 2 timers sessioner til kr. 2100).

Priserne er gældende pr. 1 januar 2017. Der tages forbehold for eventuelle trykfejl!