Nyfødt

Babyportrætter

Det er inden for de første 14 dage, at man får de fantastiske billeder, som er karakteristisk ved helt nyfødte.

Jo tidligere i kan komme med den lille guldklump, jo bedre. Det er meget nemmere at forme et sovende barn i flere forskellige stillinger, samt et vågent barn behøver flere pauser og mere pusle tid. Derfor er det en god ide at forsøge at time det, så barnet skal have mad ved ankomst og derved være træt og sovende under fotograferingen. Ved en nyfødt fotografering sætter jeg fokus på barnet alene, de små detaljer og bruger også meget gerne mor og far i billederne. Så kom gerne både mor og far, da i er de perfekte ‘rekvisitter’ til babyportrætterne. Når barnet at blive bare 3-4 uger gammel, er det nogle  andre billeder man vil få, end de karakteristiske nyfødt motiver. Dog også skønne og som ofte med åbne øjne og mange kære ansigtsudtryk.

Fortæl mig din termins dato i god tid, så jeg kan sætte kryds i kalenderen, og dermed være forberedt på at høre fra dig. Vi tager os god tid, så der er plads til spise-, pusle- og nussepauser. To timer til både indledende snak, fotografering og pauser er alfa omega til en nyfødt fotografering, ja nogle gang kan der gå op til 3 timer før jeg er tilfreds med udvalget af billeder – og den tid bruger jeg gerne.

Til nyfødt fotografering arbejder jeg med to stilarter: enten den stilrene med sort baggrund (af og til også hvid) og kun kroppen som element i billedet. Eller den finurlige og søde hvor der bruges kurve, tørklæder og huer som pynt omkring barnet. Det er helt op til jer som forældre, hvad i bedst kan lide.

Telefon: 20 64 60 33 • mail@sophiet.dkFacebook • CVR: 31 22 33 42