Fotograf i Odense Sophie T

Jeg er uddannet fotograf fra University of Westminster i London (1997-1999). Det blev til 4 år i England med studie og arbejde som fotograf, før jeg vendte tilbage til Danmark.

Efter en del år som freelancer og en ansættelse som portræt- og skolefotograf etablerede  jeg mig i 2008 som selvstændig fotograf i Odense med eget studie i Næsby. Her tager jeg portrætter af folk i alle aldre.

Mit speciale er at få DIG til at se skøn ud på et foto. Finde din bedste vinkel i det rigtige lys, så du får billeder, som du selv vil nyde at kigge på, og som du har lyst at dele med andre.

I 2010 blev jeg som 34-årig mor til en skøn lille dreng. Siden har jeg helt naturligt fået en større interesse for at fotografere de små tumlinger, og har fokus på, at det skal ske på børnenes premisser.

Da min fotografering skal handle om passion for faget og ikke om at tjene ind til brød på bordet, har jeg altid haft et deltidsarbejde ved siden af mit eget fotostudie. Både inden for fotografering og andet. Da jeg i sommeren 2014 påtog mig et fuldtidsarbejde som butiksleder, har det betydet, at jeg mest fotografere weekend og aften.

Telefon: 20 64 60 33 • mail@sophiet.dkFacebook • CVR: 31 22 33 42